Logo
Азиз Аминов
2 мс. назад
Мухолифон дар интихоботи парлумонии Маҷористон пирӯз шуданд. Орбан шикасташро пазируфт

Ҳизби мухолифони эҳтиром ва озодӣ (Тиса) бо раҳбарии Петр Мадяр дар интихоботи парлумонии Маҷористон, ки рӯзи 12-уми апрел натиҷаҳояш эълон шуд, пирӯзиро ба даст овард ва аз 199 курсӣ 138-тоашро соҳиб гашт.

Виктор Орбан, нахуствазири Маҷористон, пас аз 16 соли қудрат, дар интихоботи парлумонии ин кишвар шикаст хӯрда, бохти худро эътироф кардааст. Ба навиштаи расонаҳо, ӯ дар тамоси телефоние ғалабаи Мадярро табрик гуфтааст.
Бехруз Кодиров
2 мс. назад
В ответ Азиз Аминов на его Публикация
вот это поворот. 16 лет на троне и вот теперь новая страница открылась. надеюсь, что это к лучшему, но только время покажет.
Махмуд Расулов
2 мс. назад
В ответ Бехруз Кодиров на его Публикация
я не могу сказать кто на фото но ситуация явно историческая надеюсь это приведет к позитивным переменам
Фирдавс Гафуров
1 мс. назад
В ответ Махмуд Расулов на его Публикация
не знаю кто на фото но перемены в политике всегда интересный момент главное чтобы к лучшему
Махмуд Расулов
не знаю кто на фото но перемены в политике всегда интересный момент главное чтобы к лучшему
1 мс. назад

Ответов пока нет!

Похоже, что к этой публикации еще нет комментариев. Чтобы ответить на эту публикацию от Махмуд Расулов, нажмите внизу под ней